Jak podpořit růst řas?

Oči jsou do duše okno, nebo také korunou naší krásy, jak se říká. Proto každá žena chce mít krásný pohled, ke kterému dopomáhají právě husté a krásné řasy. Někdy, pokud ženě příroda nenadělila dlouhé a husté řasy, to dotyčné řeší tím, že si řasy nalepují. To vám ale zabere dost času, pokud v tom nemáte cvik, a ne všechny řasy vypadají přirozeně. Levné řasy z drogerie nebo třeba různých asijských e-shopů často působí, jako byste měla na očích malé smetáčky, a to rozhodně nechcete.

oko

Další možností, jak docílit dlouhých řas je chodit na jejich prodloužení. Na tuto proceduru se chodí ke kosmetičce a musí se pravidelně opakovat. Spočívá v lepení syntetických řas na každou jednotlivou řasu. Kosmetičky často docílí daleko přirozenějšího efektu, než když se o to snažíte vy doma.

Existuje, ale způsob, jak podpořit růst svých vlastních řas?

Ano. V první řadě můžete zkusit začít užívat různé doplňky stravy ve formě vitamínů, které mají příznivý vliv na růst vašich řas. Řadíme mezi ně vitamíny A, C, B nebo železo. Doporučujeme také konzumovat potraviny, které obsahují látky, které působí příznivě na růst řas. Jsou to například kuřecí, vepřové, hovězí, ryby, avokádo, cibule či brokolice.

řasy

Důležitá je taky pravidelná péče o vaše řasy. Každý den se věnujte důkladnému odlíčení celého vaše obličeje a také tomu, abyste zbavili své řasy nánosu řasenky https://citaty.net/klicova-slova/efekt/ kterou jste měli ten den na sobě. Vybírejte si k tomu šetrné ale účinné oční odličovače, které nemají problém rozpustit i voděodolnou řasenku. Staré nánosy řasenky by vám mohly řasy lámat.

Pokud chcete ještě více podpořit růst svých řas, doporučujeme zakoupit a pravidelně aplikovat sérum na růst řas. Séra obsahují různé aktivní látky naformulované tak, že účinně působí na řasové folikuly a stimulují jejich růst. Ženy obvykle uvádí po dlouhodobé aplikaci sér skvělé výsledky.